Dekorativni kamen – Stone Ideale

Firma “ Design group Almazan” pod brend imenom Stone Ideale 15 godina postoji na srpskom tržištu. Koristeći sastojke koji u prirodi oduvek postoje Stone Ideale je predstavio inovativne proizvode. Jedan od proizvoda je dekorativni kamen koji pogoduje i enterijeru i eksterijeru. Trajanje firme je dokaz da proizvodi Stone Ideale ispunjavaju uslove klijenta.

Od prirodnog kamena do dekorativnog kamena.

Od davnina čovek je spoznao da kamen može koristiti za igradnju kuća, a kasnije i za izradu puteva, mostova, velikih objekata, podova.Kamen nastaje sitnjenjem stena. Sve stene su sačinjene od minerala. Najveći broj minerala je u čvrstom agregatnom stanju i odlikuje se kristalnom građom. Iako u prirodi postoji više od 2000 minerala u oblasti građevinarstva važan je samo manji broj. Osnovna odlika minerala je tvrdoća kamena. Postoji tvrdi kamen, mekan kamen i veštački kamen koji je napravljen od strane majstora teracera, kamenorezaca i klesara i predstavlja imitaciju pravog kamena. Dekorativni kamen sve više predstavlja vodeći građevinski materijal jer klijent dobija boju, oblik,teksturu kakvu želi.

Šta je dekorativni kamen?

Tokom evolucije čovek je unapređivao tehniku stvaranja različitih proizvoda koristeći materijale koji se nalaze u prirodi. Dekorativni kamen predstavlja inovaciju u domenu građevinarstva i predstavlja tekovinu 21. veka, koristi se za uređenje i enterijera i eksterijera. Takođe se koristi za dekoraciju zidova, kamina, šankova, za oblaganje ograda, fasada, stubova. Koristi se i u botanici za izradu saksija. Dekorativni kamen je postao izuzetno tražen materijal arhitekti, građevinara.

Dekorativni kamen Stone Ideale i šta ga čini posebnim?

U osnovi predstavlja tankoslojnu olakšanu betonsku ploču. Za izgradnju dekorativnog kamena koristi se portlandski cement koji je visokog kvaliteta, separisanog sitnog peska, perlita, aditiva i pigmenata kako bi se dostigla struktura prirodnog kamena.Na tržištu postoji veliki broj proizvođača. Međutim, većina proizvođača dekorativnog kamena koristi jeftinije, lošije sastojke u proizvodnji. Klijent ne dobija ni garanciju kvaliteta ni željenu uslugu. Tim Stone Ideale ima veliko iskustvo u proizvodnji dekorativnog kamena, ali i pored toga konstantno razrađuje nove modele i usavršava tehnologiju proizvodnje.  Stone Ideale nudi klijentu širok dijapazon boja, oblika, teksture i kvalitet koji će zamisao za određenim stilom ispuniti.

Kako postaviti dekorativni kamen?

Dekorativni kamen Stone Ideale se lako može postaviti kako na staru površinu tako i na rigips-ploče, stiropor, melter, betonske površine i cigle. Za postavljanje dekorativnog kamena nije potreban poseban alat, a za sve tehničke informacije i savete firma “ Design group Almazan” će u svakom trenutku biti tu za Vas.
Dekorativnim kamenom Stone Ideale dobijate izgled kakav želite bilo da se radi o kancelarijskom prostoru, stambenom prostoru, fasadama, stazama, bez obzira da li je reč o novoizgrađenom objektu ili rekonstrukciji postojećeg.

Ukoliko želite da izgradite životni ili poslovni prostor na savremen način dekorativnim kamenom Stone Ideale ćete zasigurno to postići!

Kontaktirajte nas putem telefona : +381 62 220 988 ili putem popunjavanja kontakt forme na našem sajtu – Dostava se vrši na teritoriji cele Srbije.

Kontaktirajte nas i proverite zašto je Stone Ideale dekorativni kamen odličan proizvod za ambijent kakav želite!

ONLINE KATALOG

GALERIJA

ČESTA PITANJA