Dekorativna Cigla – Dekorativni kamen

Zanatska radnja “Design Almazan Group” ,odnosno, Stone Ideale jeste proizvođač dekorativnih cigli i dekorativnog kamena. Proizvodnja datira od 2006. Od početka, cilj firme je proizvodnja dekorativnih cigli, dekorativnog kamena i usluga koja je nezaobilazno vezana za kvalitet.

Građevinarstvo se, poput ostalih privrednih grana, permanentno razvija. Usavršava se tehnologija proizvodnje materijala, ponuda različitih oblika, boja, tekstura. Stone Ideale ide u korak sa usavršavanjem i dekorativne cigle i dekorativni kamen iz palete ponude su dokaz toga.

Iako je u pitanju savremena proizvodnja Stone Ideale tržištu nudi tradicionalni izgled enterijera i eksterijera, kopiju verno napravljenu da prikaže period Rimskog carstva, Rusije carice Ekaterine, inovativni izgled unutrašnjosti i spoljašnosti. Dekorativnim ciglama i dekorativnim kamenom Stone Ideale dekoriše koju god površinu želite.

Šta su ,zapravo, proizvodi Stone Ideale?

Stone Ideale proizvodi dekorativne cigle I dekorativni kamen.

Dekorativna Cigla

Dekorativna cigla je tankoslojna betonska plocica ili drugacije receno betonska listela koja se dobija mešanjem cementa, peska i oksidnih boja. Stone Ideale za izradu dekorativne cigle koristi beli portlandski cement, separisani sitni pesak i jos poneke  additive.Većina proizvođača koristi običan sivi cement koji je za 30% slabiji od belog cementa. Ne sadrži aditive koji proizvod štite od mraza, vlage, buđi. Jeftiniji je od belog portlandskog cementa i krajnji proizvod ne poseduje potreban kvalitet i boju. Beli portlandski cement je otporniji na atmoferske uticaje i sam je bele boje te se zbog toga može dobiti tražena boja. Stone Ideale u proizvodnji dekorativne cigle ne koristi gips. Gips je mekan i porozan. Potpuno je neotporan na mraz i jednostavno se raspadne u toku zime. Gipsane listele su naknadno farbane i boja se lako otire. Dekorativna listela se lako postavlja na bilo kakvu ravnu površinu, rigips-ploče. malter, betonski zid, stiropor itd. Ugrađuje se sa fugnom od 8-12 mm sa lakoćom i na taj način dobija se utisak pravog zida od cigli.

Dekorativni kamen

Dekorativni kamen je ,takođe, olakšana tankoslojna betonska ploča. Za izgradnju dekorativnog kamena Stone Ideale koristi beli portlandski cement, separisani sitni pesak, aditive i pigmente koji čine da se dobije prirodni izgled kamena. Stone Ideale nudi široki spektar boja, tekstura, oblika. Dekorativni kamen Stone Ideale se lako može postaviti na postojeću osnovu, rigips-ploče, stiropor, malter i cigle. Postavljanje dekorativnog kamena je lako i ne zahteva poseban alat.

Stilovi baštenskih zidova i ponuda Stone Ideale proizvoda za određeni ambijent.

Bašta je spoljašnji prostor u kome ljudi obitavaju bez obzira na kojoj tački planete žive. Ona je spoljašnji deo kuće i određenim ambijentom stvara se mesto za užitak, čitanje, meditiranje.

Stone Ideale nudi proizvode za baštenske zidove zbog kojih ćete biti u nedoumici kakav ambijent želite da stvorite – rustikalni, tradicionalni, savremeni.

Rustikalni ambijent–Stone Ideale nudi proizvode od cigle pod nazivom Ash u sivo – zelenoj boji koji će učiniti da vaši baštenski zidovi izgledaju kao Yorkstone i Ledge Stone.

Tradicionalni ambijent – Stone Ideale nudi proizvode od cigle pod nazivom Old Brick sa bojom Terra Cotte koji podsećaju na pecenu glinu koja potiče jos iz stare Grcke. Odabirom ove dekorativne cigle dobićete nežan, preplanuli, ružičasti izgled. Pored Old Brick cigle Stone Ideale proizvodi i Roman Brick koje su dostupne u  vise boja. A moguca je i individualna porudzbina sa toniranjem po zelji kupca.

Moderan ambijent – Stone Ideale nudi kolekciju proizvoda prirodnih kamenih pločica. Dostupne u obliku peščanog kamena ove pločice možete pričvrstiti na ravnu površinu. Jedna od vrsta prirodnih kamenih pločica je GrandStone u beloj boji za čije postavljanje se koristi gradjevinski lepak na bazi cementa i to srednje jacine.

Korišćenjem dekorativnih listela Stone Ideale  ambijent i kvalitet su zagarantovani. Naš tim ima zadatak da ispuni ove karakteristike. O bilo kojoj vrsti spoljašnjeg objekta da je reč, Stone Ideale dekorativni proizvodi će od kamina, staze, ograde, stepeništa napraviti vrt dostojan Vašeg uživanja. Brzina i lakoća postavljanja dekorativnih plocica je prednost zbog koje ih arhitekte, projektanti, građevinari i sami vlasnici biraju kako bi spoljašnost učinili oazom mira, tišine, lepote.

Iz bašte do enterijera uz pomoc dekorativne cigle i kamena

Unutrašnjost prostora ,takođe, ima značajanu ulogu u osećanju prijatnosti, estetike, uživanja. Stone Ideale i u ovom slučaju ima širok spektar proizvoda dekorativnih cigli i dekorativnog kamena.

Hard Rock kamen je idealan za male površine Vašeg enterijera. Odličan je za oblaganje kamina. Na njima bi elegancija, luksuz i prefinjensot ovog kamena došli do izražaja. Horizontalne linije su karakteristike ovog kamena. Dobija se izgled neprekidnosti koji vizualno povećava prostor. Vaš kućni ili radni prostor će upotrebom ovog kamena biti osvežen.

• Grand Stone je grčki kamen koji će Vašem enterijeru preneti duh jedne od najlepših mediteranskih zemalja. Nenametljiv, suptilan, teksturom koja ulepšava svaki prostor. Oblaganje ovim kamenom ne zahteva fugovanje bez kojeg sam kamen daje različite dizajnerske mogućnosti.

Louvre je odličan izbor za ljubitelje pescane boje. Ima vanvremenski karakter i ozbiljnost, te je pogodan za kancelarije i sale za sastanke. Koristi se za oblaganje i eksterijera i enterijera.

Ledge Stone karekterišu fini detalji zbog kojih ima izuzetnu dekorativnu moć. Prirodnog je izgleda, oplemenjuje i daje prizvuk starog doba. Može dobiti i moderan izgled uz određene boje i umešnost dizajnera. Odabirom ove vrste kamena možete birati između dizajna minulog i savremenog vremena.

Old Brick & Roman Brick će se odlično uklopiti u enterijer kafanskog ambijenta. Odabirom ovih proizvoda možete napraviti originalni izgled kafana poput onih u središnjoj i južnoj Srbiji.

Zašto izabrati proizvode Stone Ideale? Jer činimo razliku!

Stone Ideale stvara proizvode i za Vaš eksterijer I za Vaš enterijer. U tome koristi najkvalitetnije sirovine kako bi finalni proizvod bio postojan, trajan, prilagodljiv površinama na koje se postavlja, estetičan.

Stone Ideale proizvodi će Vam pružiti:

• Dijapazon proizvoda bez premca: naš asortiman proizvoda će ispuniti kako savremeni stil tako i tradicionalni. Izbor boja i završne obrade odgovaraće i otvorenom i zatvorenom prostoru.

• Dokaz o društvenoj odgovornosti: tokom proizvodnje se ne koristi rad maloletnih lica.

• Održivost: naši proizvodi su verifikovani od strane Carbon Trust-a.

• Dostava na kućnu adresu: Za manje udaljenosti je besplatna a za dalje samo mala nadoknada za troskove prevoza uz dogovor.

• Jednostavnost instaliranja.

• Sigurnost Vašeg doma.

• Kvalitet i postojanost.

Kontaktirajte nas putem telefona : +381 62 220 988 ili putem popunjavanja kontakt forme na našem sajtu – Dostava se vrši na teritoriji cele Srbije.

Kontaktirajte nas i proverite zašto je Stone Ideale dekorativni kamen odličan proizvod za ambijent kakav želite!

Dekorativna cigla i kamen po najboljim cenama

Paleta Proizvoda

Paleta proizvoda dekorativnih cigli i dekorativnog kamena je velika. Sadrži različite boje i teksture. Pored savremenog dizajna “Stone ideale” izrađuje dekorativni kamen i dekorativnu ciglu koji verno oslikavaju kamen i cigle iz doba Rimskog carstva i Rusije iz vremena carice Ekaterine Velike. Pored stalnog unapređivanja tehnologije proizvodnje firma je u mogućnosti da proizvede veću količinu materijala ukoliko je to neophodno. Za Vas smo spremili interaktivni onlajn katalog sa detaljima svih proizvoda.

ONLINE KATALOG

GALERIJA

ČESTA PITANJA