5 razloga zbog kojih bi trebalo da koristite dekorativnu ciglu

Potreban Vam je građevinski materijal za oblaganje zidova, fasada, ograda, pravljenja staza, letnjikovaca, saksija, žardinjera? Stone Ideale dekorativna cigla može učiniti da i Vaš enterijer i eksterijer dobiju dekorativnost koju želite. Nudimo 5 razloga zbog kojih bi Stone Ideale dekorativne cigle trebalo da upotrebite :

1. Inovativnost – stvaranje novog proizvoda od postojećih sirovina.

2. Kvalitet – korišćenjem najboljih sirovina dobija se kvalitetan proizvod.

3. Jednostavnost instaliranja – zbog svojih odlika dekorativna cigla se lako postavlja na bilo koju površinu bez upotrebe posebnog alata.

4. Bezbednost zdravlja – dekorativne cigle sadrže sirovine koje štite od mraza, buđi, vlage, odnosno, otporne su na atmosferske uticaje i samim tim bezbedne su po Vaše zdravlje.

5. Opseg tekstura i boja – Stone Ideale nudi paletu boja, oblika i tekstura kojim će kupac moći da estetizuje ambijent prema svojoj meri.

Posetite naš websajt dekorativnacigla.rs i pogledajte kolekciju proizvoda dekorativnih cigli. Stone Ideale garantuje kvalitetom i uslugom.

Želja kupca mora biti ispunjena i zbog toga će se Stone Ideale potruditi da stvori proizvod vredan svačije želje!

Kontaktirajte nas putem telefona : +381 62 220 988 ili putem popunjavanja kontakt forme na našem sajtu – Dostava se vrši na teritoriji cele Srbije.

Kontaktirajte nas i proverite zašto je Stone Ideale dekorativna cigla odličan proizvod za ambijent kakav želite!

ONLINE KATALOG

GALERIJA

ČESTA PITANJA

Dekorativna cigla i kamen po najboljim cenama

Paleta Proizvoda

Paleta proizvoda dekorativnih cigli i dekorativnog kamena je velika. Sadrži različite boje i teksture. Pored savremenog dizajna “Stone ideale” izrađuje dekorativni kamen i dekorativnu ciglu koji verno oslikavaju kamen i cigle iz doba Rimskog carstva i Rusije iz vremena carice Ekaterine Velike. Pored stalnog unapređivanja tehnologije proizvodnje firma je u mogućnosti da proizvede veću količinu materijala ukoliko je to neophodno. Za Vas smo spremili interaktivni onlajn katalog sa detaljima svih proizvoda.

ONLINE KATALOG

GALERIJA

ČESTA PITANJA