Dostava na teritoriji Srbije je pitanje koje se neminovno postavlja pri svakoj porudzbini.

Dostava je u nekim slucajevima besplatna, ponekad podelimo troskove prevoza, ponekad kupac snosi sve troskove a ponekad nije moguca. Cenovnik dostave nasih proizvoda nismo napravili i verovatno i necemo ni ubuduce zato sto mi NE ZARADJUJEMO NA DOSTAVI!!!

Dostava brzom postom je skupa pa ako ste cak i spremni da platite visoku cenu, ne mozemo da garantujemo da ce Vam sve stici neosteceno.

Pokusacemo u par recenica da objasnimo:

  1. 25-30 km od Varvarina je polovina troškova (gorivo i putarina ako je potrebno).
  2. Do Nisa je 75 km, trosak je oko 25 eura (gorivo i putarina), bez obzira dal je porudzbina 4m2 ili 44m2. Ukoliko je poruzdbina vise od 60-70m2 bice moguc dogovor.
  3. Do Beograda je trosak oko 70-ak eura ali uvek moze da se napravi dogovor. Najcesci slucaj iz prakse je da se uz dogovor sretnemo negde na auto-putu kad Vama odgovara ili kad ste u prolazu ili Vi ili neki Vas prijatelj za primopredaju.Tada je sve znatno jeftinije.
  4. Dostava nije moguca samo u slucaju kad je rastojanje preveliko a porudzbina mala. Recimo: Vi ste iz Novog Sada i zelite da porucite manju kolicinu npr. 3m2 zarada je oko 10-ak eura i manje a trosak preko 12 000 din. Za ovakvu i slicnu situaciju uvek ostaje Varijanta „susret na auto putu“ kad Vama odgovara.
  5. U svakom slucaju, svaku dostavu moramo dogovoriti telefonom.
Dostava na teritoriji Srbije Stone Ideale. Dostava dekorativne cigle, kamena

Dostava na teritoriji Srbije Stone Ideale. Dostava dekorativne cigle, kamena