Profilisana rabic mrežica

500,00 рсд

Profilisana rabic mrežica je standardno rabic pletivo na kom su utisnuti žljebovi širine 1cm. Žljebovi su na rastojanju koje je neophodno da fasadna cigla ulegne izmedju njih i stoji vertikalno bez proklizavanja.

Opis

Profilisana rabic mrežica je standardno rabic pletivo na kom su utisnuti žljebovi širine 1cm. Žljebovi su na rastojanju koje je neophodno da fasadna cigla ulegne izmedju njih i stoji vertikalno bez proklizavanja. Mrezica za ciglu već ima izvučene kanalice koje održavaju idealan pravac prilikom postavljanja te samim tim i nije potrebna visoka stručnost majstora. Ovakav sistem za polaganje klinker listela nema ulogu samo da drži listelu od proklizavanja već ih prilikom fugovanja sjedinjuje sa masom za fugovanje i od mnogo pojedinačnih listela čini jednu celinu. Čak i ako je poneka listela loše zalepljena, njeno otpadanje je ravno nuli.

Da bi ste zalepili 1m2 listela na profilisanu mrežicu potrebno Vam je oko 10-12 min, što znači da za 1 sat možete da postavite 5-6m2 a za jedan prosečan radni da oko 40m2. Za fugovanje 1m2 je potrebno oko 15-20 min. Na ovaj način sasvim opravdano možete tražiti od majstora veliki popust za postavljanje fasadne cigle, jer mu je omogućeno da za isto vreme postavi 3x veću količinu sa 50% manje tehničkih problema.

Profilisana pocinkovana elektropunktovana rabic mrežica koju najčešće koristimo je debljine 0,6mm sa okcima 13mm i 10mm. Po vašoj želji možemo izaći u susret i profilisati onu mrežicu koju Vi želite.

 

 

 

 

Title

Go to Top