Siga Cream

2.100,00 рсд

Braon boja šupljina i kremkasta boja kamena su gotovo identične sa prirodnom, tako je i nastala naša dekorativna cigla siga cream. Prednosti našeg dekorativnog kamena su čvrstoca, mogunost izrade boje u više varijanti, ploče su tačnih dimenzija i ne zahtevaju dodatnu obradu.

Opis

Siga ili Bigar je prirodni kamen koji nastaje oko hladnih izvora na mestima gde voda prestaje da teče. Šupljikava tekstura nastaje tako sto se kalcijum karbonat taloži na biljke koje rastu u vodi. Nakon odumiranja biljaka ostaju interesantne i prelepe šupljine. Siga je ne baš jeftin gradjevinski material koji se teško vadi, zatim teško obradjuje uz mnogo otpada na kraju se prodaje u pločama.

Visoka cena Sige je opravdana. Naš proizvod košta svega 25% od cene prirodnog kamena a kopija je verna 99%. Braon boja šupljina i kremkasta boja kamena su gotovo identične sa prirodnom, tako je i nastala naša dekorativna siga cream. Do teksture našeg dekorativnog kamena smo došli odlivanjem otiska specijalnim silikonskim smesama koje oslikavaju obradak 100%.

Prednosti našeg dekorativnog kamena su čvrstoca, mogućnost izrade boje u više varijanti. Ploče su tačnih dimenzija i ne zahtevaju dodatnu obradu. Jedini nedostatak je to sto smo mi ipak ljudi i ma koliko se trudili prirodno je za nijansu uvek lepše. Nudimo varijantu sige u krem boji – Siga Cream dekorativna cigla.

 

Tehničke karakteristike

Ploča –                  Dimenzije: 30cm x 15cm   – debljina -14-15mm.

Ugaoni element- Nije predvidjen za ovaj model

Pakovanje

Jedan paket listele sadrži 0.52m2 (12 komada), upakovano termo-folijom.

Title

Go to Top