Stara cigla – Terra Cotta 300

1.650,00 рсд

Crvena cigla terra cotta 300 se vrlo često  sreće u ugostiteljskim rustično uređenim lokalima. Stara cigla je obično svetlo crvene boje i ne baš uvek leži na zidu onako kako bi mi hteli.

Opis

Crvena cigla se vrlo često  sreće u ugostiteljskim rustično uređenim lokalima. Stara cigla je obično svetlo crvene boje i ne baš uvek leži na zidu onako kako bi mi hteli. Mi smo u prednosti jer možemo po Vašoj želji tonirati naš proizvod. Naš tim ce pronaći način kako da Vaša dekorativna cigla izgleda kao salivena na vašem zidu.

Vazno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrbno je 72  listelice na nacin kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uracunatom fugnom od 1cm. Ovakav nacin racunanja je neophodan kako bi izbegli nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Zelite da pokrijete povrsinu od 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uracunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio visak oko 7-8% koji ne mozemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slucajeva isprljan ili ostecen nepaznjom majstora. Takav proizvod ne moze biti ponovo vracen u paket i prodat nekom sledecem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanacili tako da  kad zelite da pokrijete 5 m2 bice Vam isporuceno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uracunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko zelite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vasu zelju i mi cemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tacno i cega potrebno.

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 24-25cm x 4-4.5cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duzi deo ugla 17cm kraci deo ugla 9cm visina 4-4.5cm debljina 10 – 12mm.

Tezina:

Pakovanje

Jedan paket listele sadrzi 0.33m2 (24 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom. Tezina paketa je 6-6,5kg

Jedan paket ugaonih elemenata sadrzi 0.98m1 (18 komada) u dva reda po 9 komada i stegnuto termo-folijom. Tezina paketa je 5-5.5kg.

Title

Go to Top