Stara cigla – Bojena u belo

1.300,00 рсд

Ako Vam se ne svidja ni jedna od ponudjenih varujanti boje dekorativne cigle ili Vam se ne uklapa uz postojeći nameštaj koji ste nedavno kupili, razmislite o jednostavnijoj čistijoj verziji. Bela dekorativna cigla je pravo rešenje za Vas.

Opis

Ako Vam se ne svidja ni jedna od ponudjenih varujanti boje dekorativne cigle ili Vam se ne uklapa uz postojeći nameštaj koji ste nedavno kupili, razmislite o jednostavnijoj čistijoj verziji. Bela dekorativna cigla je pravo rešenje za Vas. U ovoj varijanti Vam već nije baš toliko neophodan majstor za postavljanje dekorativne cigle. Postavite je sami. Ne morate da pazite da je ne uprljate (najvažnije kod postavljanja) i vaše početničke greške ce kasnije prekriti bela boja.

Bela dekorativna cigla je jeftinija a po kvalitetu je potpuno ista kao i već obojena. Ovako ćete izbeći crvene, narandžaste, braon i sve ostale tonove koji su ponekad prejaki uz moderan i jednostavan nameštaj. Istaknućete samo ono najlepše a to je tekstura cigle koja će i ispod gustog premaza bele boje privlačiti poglede.

Bela cigla se odlično uklapa i u shabby chic stil bogat pastelnim i cvetnim tonovima koje će ova belina smiriti. Ali će im dati i karakternu notu.

Važno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrebno je 72  listelice na način kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uračunatom fugnom od 1cm. Ovakav nacin računanja je neophodan kako bi izbegli nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Želite da pokrijete površinu od 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uračunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio višak oko 7-8% koji ne možemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slučajeva isprljan ili oštecen nepažnjom majstora. Takav proizvod ne može biti ponovo vraćen u paket i prodat nekom sledećem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanačili tako da  kad želite da pokrijete 5 m2 biće Vam isporučeno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uračunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko želite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vasu želju i mi ćemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tačno i čega potrebno.

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 24-25cm x 4-4.5cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duzi deo ugla 17cm kraci deo ugla 9cm visina 4-4.5cm debljina 10 – 12mm.

Tezina:

Pakovanje

Jedan paket listele sadrzi 0.33m2 (24 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom. Tezina paketa je 6-6,5kg

Jedan paket ugaonih elemenata sadrzi 0.98m1 (18 komada) u dva reda po 9 komada i stegnuto termo-folijom. Tezina paketa je 5-5.5kg.

Title

Go to Top