Stara cigla – Cream chc

1.650,00 рсд

Cigla uskog formata ili takozvana seljačka cigla ne ide u zaborav!! U zaborav ide samo zastarela tehnologija izrade stare cigle. Tugla ce ostati vekovima kao jedan od najinteresantnijh detalja u enterijeru i eksterijeru. U ovoj varijanti je predložena dekorativna cigla uskog formata sa nijansama koje ima samo švabska sečena cigla.

Opis

Cigla uskog formata ili takozvana seljačka cigla ne ide u zaborav!! U zaborav ide samo zastarela tehnologija izrade stare cigle.
Vazno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrbno je 72  listelice na nacin kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uracunatom fugnom od 1cm. Ovakav nacin racunanja je neophodan kako bi izbegli nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Zelite da pokrijete povrsinu od 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uracunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio visak oko 7-8% koji ne mozemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slucajeva isprljan ili ostecen nepaznjom majstora. Takav proizvod ne moze biti ponovo vracen u paket i prodat nekom sledecem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanacili tako da  kad zelite da pokrijete 5 m2 bice Vam isporuceno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uracunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko zelite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vasu zelju i mi cemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tacno i cega potrebno.

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 24-25cm x 4-4.5cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duzi deo ugla 17cm kraci deo ugla 9cm visina 4-4.5cm debljina 10 – 12mm.

Tezina:

Pakovanje

Jedan paket listele sadrzi 0.33m2 (24 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom. Tezina paketa je 6-6,5kg

Jedan paket ugaonih elemenata sadrzi 0.98m1 (18 komada) u dva reda po 9 komada i stegnuto termo-folijom. Tezina paketa je 5-5.5kg.

Title

Go to Top