Rustik cigla crna melirana

1.700,00 рсд

Fasadna cigla crna melirana je savršen izbor za one koji žele da unesu unikatan akcent u svoj dom. Ovaj crno-beli zid od rustik cigle dodaje posebnu notu i stvara neponovljiv ambijent. Svetliji nameštaj i prirodno svetlo savršeno ističu eleganciju ovog detalja.

Kategorije: ,

Opis

Sama ideja dekoracije zida od crne cigle u domu može u početku predstavljati neobičnu stavku. Međutim, jednom kada je prihvatite, nema povratka. Svaka dnevna soba koja je obogaćena zakrivljenim zidom od crno bele cigle dobija poseban akcent. U poređenju sa ravnim zidovima od moderne cigle, ovakvi jedinstveno stilizovani detalji dodaju posebnu nit celokupnoj postavci. Veoma upadljivi crno beli zidovi i svetliji nameštaj dočaravaju enterijer, dok putem velikih prozora možete obezbediti dovoljno prirodnog svetla, koje zajedno sa prirodnim materijalima savršeno ističe neponovljivi ambijent prostora.

Važno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrbeno je 48  listele na način kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uračunatom fugnom od 1cm. Ovakav nacin računanja je neophodan kako bi izbegao nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Želite da pokrijete površinu 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uračunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio višak oko7-8%. Taj višak ne mozemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slučajeva isprljan ili ostećen nepažnjom majstora. Takav ne moze biti ponovo vraćen u paket i prodat nekom sledećem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanačili tako da  kad želite da pokrijete 5 m2 bice Vam isporučeno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uračunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko želite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vašu želju i mi ćemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tačno i čega potrebno.

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 23cm x 7-7.5cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duži deo ugla 17cm kraći deo ugla 8cm visina 7-7.5cm debljina 10 – 12mm

Pakovanje

Jedan paket listele sadrži 0.5m2 (24 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom.

Težina: 1 paket-8,5-9kg (0,5m2)

Jedan paket ugaonih elemenata sadrži 0.98m1 (12 komada) u dva reda po 6 komada i stegnuto termo-folijom.

Težina: 1 paket- 5,5-6kg (0,98m1)

Title

Go to Top