Rustik cigla – Tamno braon

1.600,00 рсд

Stara dekorativna cigla u braon i tamno braon (boji čokolade) boji se odlično kombinuje sa drvetom. Obično je dizajneri preporučuju na ulazu i na mestima na fasadi koje treba istaknuti.

Opis

Stara cigla u braon i tamno braon boji se odlično kombinuje sa drvetom. Obično je dizajneri preporučuju na ulazu i na mestima na fasadi koje treba istaknuti. Ukoliko je u pitanju dekoracija unutrašnjeg prostora takodje je odlična varijanta, samo bez preterivanja.

Dekorativna cigla u boji čokolade na zidu moze da zatamni prostor ali u odmerenoj količini kao dekorativni detalj će često odvlačiti pogled posmatrača. Tamno braon ciglu proželi smo blagom nijansom kajsije i tako je isplivao efekat rdje. Otuda i naziv Rust Brown ili rdjavo braon. U varijanti na slici i u fugnu je dodato malo crvenog i crnog pigmenta koja ne baš malo utiče na celokupnost dizajna.

Važno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrbno je 48  listele na način kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uračunatom fugnom od 1cm. Ovakav nacin računanja je neophodan kako bi izbegao nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Želite da pokrijete površinu 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uračunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio višak oko7-8%.Taj višak ne mozemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slučajeva isprljan ili ostećen nepažnjom majstora. Takav ne moze biti ponovo vraćen u paket i prodat nekom sledećem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanačili tako da  kad želite da pokrijete 5 m2 bice Vam isporučeno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uračunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko želite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vašu želju i mi ćemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tačno i čega potrebno.

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 23cm x 7-7.5cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duži deo ugla 17cm kraći deo ugla 8cm visina 7-7.5cm debljina 10 – 12mm.

Pakovanje

Jedan paket listele sadrži 0.5m2 (24 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom.

Težina: 1 paket-8,5-9kg (0,5m2)

Jedan paket ugaonih elemenata sadrži 0.98m1 (12 komada) u dva reda po 6 komada i stegnuto termo-folijom.

Težina: 1 paket- 5,5-6kg (0,98m1)

Title

Go to Top