Rustik cigla – NW

1.600,00 рсд

Bordo dekorativna cigla ili tamno crvena imitacija cigle je konzervativna varijanta i odmah asocira na englesku arhitekturu. Ako Vam se dopada masivnost, izdrzljivost, pouzdanost i zelite da Vasa kuca izgleda u engleskom stilu onda je ovo varijanta za Vas.

Opis

Bordo dekorativna cigla ili tamno crvena imitacija cigle je konzervativna varijanta i odmah asocira na englesku arhitekturu. Ako Vam se dopada masivnost, izdrzljivost, pouzdanost i zelite da Vasa kuca izgleda u engleskom stilu onda je ovo varijanta za Vas. Nemojte dodavati aplikacije od drveta ili u obliku blokova i nikako ravne povrsine prekrivene modernim akrilnim materijalima.

Nasa fasadna imitacija cigle ce iako nije masivna cigla dati osecaj masivnosti, a izdrzljivost i pouzdanost vec poseduje. Najvise dolazi do izrazaja kad je  na fasadi 90% dekorativna cigla sa vrlo malim izbocinama oko prozora i vrata. Kao sekundarna varijanta koja je takodje cesto koriscena je crna fugna i bordo cigla.

Vazno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrebno je 52  listele na nacin kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uracunatom fugnom od 1cm. Ovakav nacin racunanja je neophodan kako bi izbegli nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Zelite da pokrijete povrsinu 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uracunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio visak oko 7-8%.Taj visak ne mozemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slucajeva isprljan ili ostecen nepaznjom majstora. Takav ne moze biti ponovo vracen u paket i prodat nekom sledecem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanacili tako da  kad zelite da pokrijete 5 m2 bice Vam isporuceno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uracunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko zelite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vasu zelju i mi cemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tacno i cega potrebno.

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 23cm x 7-7.5cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duzi deo ugla 17cm kraci deo ugla 8cm visina 7-7.5cm debljina 10 – 12mm.

Pakovanje

Jedan paket listele sadrzi 0.5m2 (24 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom.

Tezina: 1 paket-8,5-9kg (0,5m2)

Jedan paket ugaonih elemenata sadrzi 0.98m1 (12 komada) u dva reda po 6 komada i stegnuto termo-folijom.

Tezina: 1 paket- 5,5-6kg (0,98m1)

Title

Go to Top