Rustik cigla – Belo obojena

1.200,00 рсд

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Belo obojena dekorativna cigla koju vidite nije proizvedena bela, već je obojena belom bojom nakon postavljanja. Ukoliko se odlučite za ovu varijantu, listele ce Vam biti isporučene u drugim raznim bojama i jeftinije jer ce na Vama ostati obaveza da ciglu obojite u belo ili u bilo koju drugu nijansu.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Opis

Nasi dedovi i pradedovi nisu imali na izbor gomilu raznih dekorativnih materijala kao mi danas, imali su samo gašeni kreč. Gašenim krečom su “Krečili” sve prostorije pa i fasade. Neke su prostorije krečili zbog dezinfekcije a one u kojima su boravili I iz estetskih razloga. Do dana danasnjeg bela cigla nije izašla iz mode I sve se česće susreće u etno lokalima, kafanama a često se može videti i na javnim mestima gde na jednom delu zida dominira obojena cigla.

Važno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrbeno je 48  listele na način kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uračunatom fugnom od 1cm. Ovakav nacin računanja je neophodan kako bi izbegao nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Želite da pokrijete površinu 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uračunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio višak oko7-8%. Taj višak ne mozemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slučajeva isprljan ili ostećen nepažnjom majstora. Takav ne moze biti ponovo vraćen u paket i prodat nekom sledećem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanačili tako da  kad želite da pokrijete 5 m2 bice Vam isporučeno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uračunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko želite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vašu želju i mi ćemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tačno i čega potrebno.

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 23cm x 7-7.5cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duži deo ugla 17cm kraći deo ugla 8cm visina 7-7.5cm debljina 10 – 12mm.

Pakovanje

Jedan paket listele sadrži 0.5m2 (24 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom.

Težina: 1 paket-8,5-9kg (0,5m2)

Jedan paket ugaonih elemenata sadrži 0.98m1 (12 komada) u dva reda po 6 komada i stegnuto termo-folijom.

Težina: 1 paket- 5,5-6kg (0,98m1)

Title

Go to Top