Rustik cigla mix-crvena

1.700,00 рсд

Rustik cigla mix crvena, bordo i svetlo crvena dekorativna cigla koje su pre nekoliko trenutaka bile prekrivene starim krečnim malterom.

Opis

Crvena rustik cigla, bordo i svetlo crvena dekorativna cigla koje su pre nekoliko trenutaka bile prekrivene starim krečnim malterom. Iskopirati ostatke starog krečnog maltera nije lako ali to sada nije više važno. Sada je važno samo da pustite maštu da sama odluči. U kojoj proporciji cemo kombinovati dve ili tri boje cigle, koliko iz njih će izgledati kao crna prepečena cigla, koliko će  njih ostati neočišćene od starog maltera to nek odluci samo Vaša mašta. Ostalo je nas rutinski posao.

Važno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrbno je 48  listele na način kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uračunatom fugnom od 1cm. Ovakav nacin računanja je neophodan kako bi izbegao nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Želite da pokrijete površinu 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uračunate fugne.

Posle postavljanja bi se pojavio višak oko 7-8%. Taj višak ne mozemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slučajeva isprljan ili ostećen nepažnjom majstora. Takav ne moze biti ponovo vraćen u paket i prodat nekom sledećem kupcu.

Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanačili. Tako da  kad želite da pokrijete 5 m2 bice isporučeno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uračunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko želite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vašu želju i mi ćemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tačno i čega potrebno.

 

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 23cm x 7-7.5cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duži deo ugla 17cm kraći deo ugla 8cm visina 7-7.5cm debljina 10 – 12mm.

Pakovanje

Jedan paket listele sadrži 0.5m2 (24 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom.

Težina: 1 paket-8,5-9kg (0,5m2)

Jedan paket ugaonih elemenata sadrži 0.98m1 (12 komada) u dva reda po 6 komada i stegnuto termo-folijom.

Težina: 1 paket- 5,5-6kg (0,98m1)

Title

Go to Top