Belgijska cigla – Harvest sand chc

1.400,00 рсд

Presovana glina ili nepecena cigla u svojoj braon boji dala je inspiraciju za ovu  nijansu. Povrsina od nekoliko m2 u braon boji vec postaje monotona i pomalo dosadna, pogotovu ako nema nekih dekorativnih dodataka u vidu recimo neke okacene slike, nekog dodatnog detalja od drveta itd.

Opis

Presovana glina ili nepecena cigla u svojoj braon boji dala je inspiraciju za ovu  nijansu. Povrsina od nekoliko m2 u braon boji vec postaje monotona i pomalo dosadna. Pogotovo ako nema nekih dekorativnih dodataka u vidu recimo neke okacene slike, nekog dodatnog detalja od drveta itd. Bas to nas je inspirisalo da dodamo jos tonove koji ce je malo oziveti i dodati volumena na celu pricu. Dodali smo malo boje starog zlata koja se razliva kroz vlaznu glinu sa jos malo crnih detalja. Koji su negde jaci, negde slabiji a negde ih uopste nema.

Naravno po Vasoj zelji korekcija detalja (crnih i senki starog zlata) je moguca i besplatna.

Vazno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrbno je 52  listele na nacin kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uracunatom fugnom od 1cm. Ovakav nacin racunanja je neophodan kako bi izbegli nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Zelite da pokrijete povrsinu 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uracunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio visak oko 7-8%.Taj visak ne mozemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slucajeva isprljan ili ostecen nepaznjom majstora. Takav ne moze biti ponovo vracen u paket i prodat nekom sledecem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanacili tako da  kad zelite da pokrijete 5 m2 bice Vam isporuceno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uracunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko zelite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vasu zelju i mi cemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tacno i cega potrebno.

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 23cm x 7cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duzi deo ugla 22cm kraci deo ugla 9cm visina 7cm debljina 10 – 12mm.

Tezina: 1 paket listela-priblizno 10kg (0.5m2)

1 paket uglova- priblizno 8kg (0.98m1)

Pakovanje

Jedan paket listele sadrzi 0.5m2 (26 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom.

Jedan paket ugaonih elemenata sadrzi 0.98m1 (12 komada) u dva reda po 6 komada i stegnuto termo-folijom.

Title

Go to Top