Belgijska cigla – Ash 300

1.600,00 рсд

Idealna varijanta za poneki detalj za noćni klub, deo fasade hotela gde dominira bela ili svetlo siva fasada. Iz iskustva sa dizajnerima bismo dodali samo to, da ova varijanta cigle ne sme biti u velikoj količini na fasadi.

Kategorija:

Opis

Potpuno ista kombinacija boja kao za model Ash/c samo sto je sve 3x tamnije. Idealna varijanta za poneki detalj za noćni klub, deo fasade hotela gde dominira bela ili svetlo siva fasada. Iz iskustva sa dizajnerima bismo dodali samo to , da ova varijanta cigle ne sme biti u velikoj količini na fasadi. Naravno,ukusi su različiti ali ako nemate iskustva sa dizajnom enterijera toplo Vam preporučujemo da poslušate savet dizajnera.

Preporučujemo postavljanje u vertikalnim trakama, ne mnogo širokim a po mogustvu sa osvetljenim usmerenim svetlom. Najcesće ispod i iznad prozora i u širini prozora a kao varijatnta za dizajnersko rešenje monotone ravne  fasade moze biti i aplikacija u vidu vertikalne trake od stiropora u debljini stiroporske table od 80mm i obložena dekoratvnim listelama.

Naravno po želji naručioca crna i siva senka mogu da budu jače, slabije ili da bude samo jedna ili nijedna. Takva želja kupca ce uvek biti maksimalno ispoštovana i to aposlutno besplatno, a sto je najvažnijeje prilikom odabira ce biti više varijanti boja koje će se uklopiti u ostatak enterijera ili eksterijera. Takvom besplatnom uslugom je šansa da budete zadovoljni je 11 puta veća nego kad bi u ponudi imali samo varijantu sa slike.

Vazno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrbno je 52  listele na način kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uračunatom fugnom od 1cm. Ovakav način računanja je neophodan kako bi izbegli nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Želite da pokrijete površinu 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uračunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio višak oko 7-8%.Taj višak ne možemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slučajeva isprljan ili ostećen nepažnjom majstora. Takav ne može biti ponovo vraćen u paket i prodat nekom sledećem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanačili tako da  kad želite da pokrijete 5 m2 bice Vam isporuceno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uračunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko želite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vašu želju i mi ćemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tačno i čega potrebno.

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 23cm x 7cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duzi deo ugla 22cm kraci deo ugla 9cm visina 7cm debljina 10 – 12mm.

Tezina: 1 paket listela-priblizno 10kg (0.5m2)

1 paket uglova- priblizno 8kg (0.98m1)

Pakovanje

Jedan paket listele sadrzi 0.5m2 (26 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom.

Jedan paket ugaonih elemenata sadrzi 0.98m1 (12 komada) u dva reda po 6 komada i stegnuto termo-folijom.

Title

Go to Top