Belgijska crna Fasadna cigla melirana

1.900,00 рсд

Dekorativna fasadna cigla se sve cesče traži u crnoj boji. Kreč u prahu i crna cigla je detalj koji je nemoguče ne primetiti.

Kategorija:

Opis

Dekorativna fasadna cigla se sve cesče traži u crnoj boji. Kreč u prahu i crna cigla je detalj koji je nemoguče ne primetiti. Naš tim neprestano istražuje nove ideje i kao rezultat našeg istraživanja se neprestano javljau ideje koje idu korak ispred konkurencije. Fasadna crna cigla sa crnim fugnama prošarana belim nitima zasad možete naći samo kod nas ili na plastičnim tapetama.

Vazno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrbno je 52  listele na nacin kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uracunatom fugnom od 1cm. Ovakav nacin racunanja je neophodan kako bi izbegli nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Zelite da pokrijete povrsinu 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uracunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio visak oko 7-8%.Taj visak ne mozemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slucajeva isprljan ili ostecen nepaznjom majstora. Takav ne moze biti ponovo vracen u paket i prodat nekom sledecem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanacili tako da  kad zelite da pokrijete 5 m2 bice Vam isporuceno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uracunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko zelite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vasu zelju i mi cemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tacno i cega potrebno.

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 23cm x 7cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duzi deo ugla 22cm kraci deo ugla 9cm visina 7cm debljina 10 – 12mm.

Tezina: 1 paket listela-priblizno 10kg (0.5m2)

1 paket uglova- priblizno 8kg (0.98m1)

Pakovanje

Jedan paket listele sadrzi 0.5m2 (26 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom.

Jedan paket ugaonih elemenata sadrzi 0.98m1 (12 komada) u dva reda po 6 komada i stegnuto termo-folijom.

Title

Go to Top