Belgijska cigla-Terra Cotta-rw

1.700,00 рсд

Belgijska zemljana cigla sa vestackom eflorescencijom(bele fleke). Ukoliko Vam se ova varijanta tonova svidja, ne plasite se raspadanja! To samo dodata fleka od belog cementa.

Opis

Zemljana cigla ponekad iz sebe ispusta „salitru“. To je u stvari so koja se kristalizuje iz vode. Vodu cigla upija, kroz vazduh, temelj (ako nema dobre hidroizolacije) a moze vec da se nalazi u nepecenoj cigli pri proizvodnji ili u vodi kojom se pravi malter za zidanje. Kasnije izbija na povrsinu i pravi bele fleke. Te bele fleke se zovu Eflorescencija. Nekome je to prava glavobolja, i za to postoji celi niz hemijskih sredstava za njihovo uklanjanje.

Eflorescencija steti zidu, stvara mikropukotine koje se sire i dolazi do raspadanja (trosenje cigle). Nas proizvod je vestacka cigla pa je i nasa eflorescencija vestacka, i ne steti ni cigli ni zidu koji je oblozen vestackom ciglom.

Ukoliko Vam se ova varijanta tonova svidja, ne plasite se raspadanja! To samo dodata fleka od belog cementa.

Vazno!!!

Po Vasoj zelji belilo moze biti jace, slabije, moze svaka druga listela da se tonira ili svaka 5-a , svaka 10-a ili 50-a. Samo nas pozovote i recite Vase zelje, sigurno cemo Vam izaci u susret i to besplatno.

Vazno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrbno je 52  listele na nacin kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uracunatom fugnom od 1cm. Ovakav nacin racunanja je neophodan kako bi izbegli nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Zelite da pokrijete povrsinu 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uracunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio visak oko7-8%.Taj visak ne mozemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slucajeva isprljan ili ostecen nepaznjom majstora. Takav ne moze biti ponovo vracen u paket i prodat nekom sledecem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanacili tako da  kad zelite da pokrijete 5 m2 bice Vam isporuceno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uracunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko zelite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vasu zelju i mi cemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tacno i cega potrebno.

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 23cm x 7cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duzi deo ugla 22cm kraci deo ugla 9cm visina 7cm debljina 10 – 12mm.

Tezina: 1 paket listela-priblizno 10kg (0.5m2)

1 paket uglova- priblizno 8kg (0.98m1)

Pakovanje

Jedan paket listele sadrzi 0.5m2 (26 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom.

Jedan paket ugaonih elemenata sadrzi 0.98m1 (12 komada) u dva reda po 6 komada i stegnuto termo-folijom.

Title

Go to Top