Dekorativna česma Tera Kota

19.500,00 рсд

Dekorativna česma, kako funkcionalan tako i predivan estetski detalj u Vašem dvorištu. Pečena cigla je u svakom pogledu detalj koji svima odvlači pogled pa i nama koji je vidjamo svakog dana.

Kategorija:

Opis

Dekorativna česma je ručno rađeni sklop 4 elemenata: Stub, slivnik, gornji poklopac i poklopac slivnika. U slivniku je izveden otvor kroz koji se montira standardni priključak za kanalizaciju.

Osnova konstrukcije je tvrdi stiropor armiran plastičnom mrežicom i lepkom za keramiku. Na mrežicu je zalepljena dekorativna cigla. Gornji poklopac (poklopac stuba) nije zalepljen i ne preporučuje se lepljenje zbog moguće kasnije intervencije na vodovodu. Stub i slivnik se fiksiraju lepkom za keramiku na predhodno izlivenu betonsku osnovu debljine 8-10cm sa već postojećim dovodom i odvodom vode. Svi materijali su otporni na vlagu, UV zračenje i mraz.

Bez obzira na otpornost česme pri niskim temperaturama moze doci do smrzavanja same slavine, zato je neophodno predvideti lako slivanje vode iz cevi pred pad spoljne temperature.

 

Tehničke karakteristike

Dimenzije stuba: 30x30x100cm

Dimenzije slivnika

Title

Go to Top