Belgijska cigla – Cream chc

1.600,00 рсд

Ovo je pokušaj da se dekorativna cigla napravi u boji slonova kost. Potrudili smo se da boja ne bude jednolična i da mestimično bude prožeta ostalim tonovima koje sadrži prava kljova. Tu ima bež boje, tamno braon i svetlo braon i poneka mala nijansa crne.

Opis

Ovo je pokušaj da se dekorativna cigla napravi u boji slonove kosti. Potrudili smo se da boja ne bude jednolična i da mestimično bude prožeta ostalim tonovima koje sadrži prava kljova. Tu ima bež boje, tamno braon i svetlo braon i poneka mala nijansa crne. Poneka listela sadrži jednu, poneka dve a poneka sve tri nijanske. Nije lako predvideti kako će se ponašati smesa u kalupu od tri nijanske pod vibracijom i kako će se sjediniti. U ovoj varijanti često dolazi do estetski lošeg slivanja boja. Dodatno smo opterećeni detaljnim pregledom svake listele prilikom pakovanja i odbacivanja neuspelih. Nama to ne predstavlja problem jer nam je na prvom mestu zadovoljna mušterija. Neuspelo obojene listele jednostavno pakujemo posebno i prodajemo kao obojeno u belo (u paleti proizvoda postoji i ta varijanta).

Naravno po želji naručioca  senke mogu da budu jače, slabije ili da bude samo jedna ili nijedna. Takva želja kupca ce uvek biti maksimalno ispostovana i to aposlutno besplatno. Najvažnije je to da prilikom odabira će biti više varijanti boja koje će se uklopiti u ostatak enterijera ili eksterijera. Takvom besplatnom uslugom je šansa da budete zadovoljni je 11 puta veća nego kad bi u ponudi imali samo varijantu sa slike.

Važno!!!!

Za pokrivanje 1 m2 potrbno je 52  listele na način kako je prikazanao na slici. Cena je formirana sa uračunatom fugnom od 1cm. Ovakav način računanja je neophodan kako bi izbegli nesporazum koji se neminovno javlja posle postavljanja. Na primer: Želite da pokrijete površinu 5m2 i shodno tome ste i kupili 5m2 bez uračunate fugne. Posle postavljanja bi se pojavio višak oko 7-8%. Taj višak ne možemo da primimo nazad jer je raspakovan i u 99% slučajeva isprljan ili ostećen nepažnjom majstora. Takav ne može biti ponovo vraćen u paket i prodat nekom sledećem kupcu.  Zbog toga smo cenu listele smanjili za 8% i utanačili tako da  kad želite da pokrijete 5 m2 bice Vam isporučeno dovoljno listela za pokrivanje 5m2 sa uračunatom fugnom od 1cm.

Ukoliko želite da postavite listele bez fugni obavezno nam naglasite Vašu zelju i mi ćemo znati da Vas posavetujemo koliko Vam je tačno i čega potrebno

Tehničke karakteristike

Listela –                  Dimenzije: 23cm x 7cm   – debljina 10-12mm.

Ugaoni element-  Dimenzije: Duzi deo ugla 22cm kraci deo ugla 9cm visina 7cm debljina 10 – 12mm.

Tezina: 1 paket listela-priblizno 10kg (0.5m2)

1 paket uglova- priblizno 8kg (0.98m1)

Pakovanje

Jedan paket listele sadrzi 0.5m2 (26 komada), upakovano je u dva reda i stegnuto termo-folijom.

Jedan paket ugaonih elemenata sadrzi 0.98m1 (12 komada) u dva reda po 6 komada i stegnuto termo-folijom.

Title

Go to Top