Žardinjera od stare cigle Terra Cotta

1.850,00 рсд

Saksija / žardinjera od stare cigle Terra Cotta je izdržljiva na udarce i otporna na UV zračenje,visoke i niske temperature. Saksija od cigle je savršena za uređenje  eksterijera kuće, terase, bašte u etno ali u modernom stilu. Izradjena je od vodootpornih materijala kako bi dugi niz godina, bez ikakvih problema, ulepšavala Vaše dvorište.

 

Kategorija:

Opis

Saksija od cigle je savršena za uređenje  eksterijera kuće, terase, bašte u etno ali u modernom stilu. Žardinjera od stare cigle Terra Cotta je izdržljiva na udarce i otporna na UV zračenje,visoke i niske temperature. Izradjena je od vodootpornih materijala kako bi dugi niz godina, bez ikakvih problema, ulepšavala Vaše dvorište.

Osnova konstrukcije je stiropor debljine 4cm armiran plasticnom mrežicom i oblepljen dekorativnom ciglom. Stiropor sam po sebi nije hermetičan i dozoljava protok vode i vazduha tako da višak vode prilikom polevanja otiče a dotok vazduha stvara potpuno iste uslove kao i u zemlji. U našoj saksiji od dekorativne cigle svaka biljka se oseća „kao kod svoje kuće“.

Poklopac je izliven od belog cementa u boji dekorativne cigle, a naravno po Vašoj želji može biti izrađen u drugoj nijansi. Pred zimu nije potrebno premeštanje u toplije prostorije osim u slučaju da je posađena višegodišnja biljka neotporna na mraz.

 

Tehničke karakteristike

Visina: #

Širina-dužina: #

Težina: #

Zapremina: #

Title

Go to Top